La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dissabte, 22 de setembre del 2007

Jornada decisiva

Demà diumenge 23 de setembre, la Selecció de Pilota valenciana, té l'oportunitat de guanyar el VII Campionat Europeu 2007 que s'està disputant a Bèlgica.

A les 9:30 h. jugarà contra Itàlia a Frontó i a priori ha de ser una victòria donat que Itàlia té zero punts de tres partides. Després haurà de jugar contra Bèlgica que té dues victories i una derrota, igual que Espanya, una vegada haja guanyat a Itàlia en la primera partida. El guanyador entre Espanya-Bèlgica, passarà a empatar amb França que porta tres victòries sumades. En cas de que França guanye la que li queda, seria campió sense conèixer la derrota. Els empats es desfan amb el compte de punts i jocs, etc.


A Joc Internacional, Espanya encapçala la taula amb tres victòries de tres partides jugades i juga contra França que té zero victòries, mentre que Bèlgica i Holanda s'acaren entre sí mateix.

A Llargues s'ho juga tot a una partida contra Bèlgica, tots dos encapçalant la taula amb tres victòries i cap derrota. El guanyador serà proclamat campió de Llargues.

En el suposat que guanye Espanya a Bèlgica en Frontó i en Llargues li guanyaria la postura i amb tota seguretat el Campionat global i el títol de Campió d'Europa.

Així ho dic perquè així ho pense...