La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

diumenge, 23 de setembre del 2007

Diumenge de matí

L'última jornada del VII Campionat Europeu 2007 a Bèlgica, ha començat. I ha començat d'allò bo i millor per a la Selecció valenciana que ha guanyat la primera partida de Frontó a Itàlia per un marcador de 2-0 i li queda per a última hora del matí, enfrontar-se a Bèlgica per quedar sub-campió en Frontó. Sí, dic sub-campió perquè ja conec el resultat de la segona partida entre França i Holanda. Els francesos s'han imposat en aquesta modalitat, al guanyar la última partida i no conèixer la derrota. Quatre victòries de quatre partides i es proclamen Campions a Frontó. Han jugat per Espanya: Pasqual de La Pobla i Héctor de Vall de Laguar.


Cosa semblant però al nostre favor ha ocorregut en la modalitat on no erem favorits. Efectívament, Espanya ha guanyat la partida que li restava en la modalitat Joc Internacional, sobre gespa natural, contra França, imposant un marcador de 6-0 i proclamant-se Campiona de Joc Internacional al abastar quatre victòries de quatre partides. Han jugat aquesta última partida sobre la gespa: Àlvaro de Tibi, Martínez de El Campello, Nacho de Beniparrell, Santi de Finestrat, Mario de El Campello i de reserva Jan de Murla. Felicitats!!



És inversemblant! La Selecció de Pilota Valenciana, reina d'Europa en Joc Internacional sobre gespa natural i amb pilota de tenis rapada... A més a més, cal ressenyar que tenim en l'ambient general de la competició, la percepció de tenir en Santi el millor jugador del Campionat, en Mario al jugador revelació i amb Nacho, una espectacular acuació i regularitat. Enhorabona! a tots plegats, inclosos, Seleccionador i Comité de Llargues.

Va de bo!.