La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dilluns, 11 de juny del 2007

Entrenant sota la pluja

Aquest diumenge 10 de juny, doncs a La Nucia hi havia de bon matí, una borrasca que assegurava un aiguat per al segon entrenament de la Selecció de pilota valenciana. Malgrat tot, el Comité de Llargues i el Seleccionador, Pasqual Sanchis, estimaren oportú entrenar, donat que a Setembre i a Bèlgica és molt probable trobar-se amb un ambient climàtic, nuvolat i plujós.


Dues novetats es van donar en aquest entrenament. D'una banda la incorporació i presentació del Preparador físic, Jaume Martí que ha estat contractat per a Federació per assistir a la preparció física de la Selecció, la qual cosa ha estat rebuda satisfactòriament per tots els components, pilotaris i tècnics, de la Selecció.

foto de Jaume Martí.


L'altra novetat i donat l'aiguat que s'ha donat a La Nucia, el cos tècnic ha decidit fer servir les canxes de gespa artificial per entrenar la modalitat de Joc Internacional, tant desconegut per als nostres pilotaris i una modalitat reina a Bèlgica, país anfitrió del VII Campionat Europeu 2007.


Sortosament les canxes de La Nucia són excel·lents i malgrat la pluja, l'entrenament ha estat ben aprofitat i útil per als seleccionats assistents.


Va de bo!