La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

divendres, 21 de setembre de 2007

Llàstima de punt, s'ha escapat...

A les 14 hores començava l'última partida d'avui divendres 21 a Bèlgica, al Parc de la Dodaine de Nivelles, en la modalitat de Llargues, sobre canxa d'asfalt i en una mica de pendent amunt cap al rest, des de la banca estant.

L'equip que ha presentat Pigat II de la Selecció de Pilota Valenciana contra Holanda, ha estat: Màlia de Vall de Laguar, Jan de Murla, Santi de Finestrat, David de Petrer, Mario de El Campello i de reserva Martínez de El Campello.

La partida ha començat d'allò bo i millor, abastant un marcador parcial de 5-0 favorable. Però la Selecció holandesa no s'ha arrugat i ha aconseguit quatre jocs seguits, arrapant un punt a la classificació general.

Aquesta victòria per 6-4 dona a la nostra Selecció 2 punts a la taula, però el sabor agre d'haver deixat anar un punt força important per al títol de Campió d'Europa. Tanmateix, cal reconèixer que tres victòries de tres partides jugades (una de cada modalitat), donen una alegria suficient per seguir il·lusionats en l'objectiu final: El Campionat Europeu.
Foto: Partida de Joc Internacional a Nivelles

Força!, amics i ENDAVANT!!


Dues partides, dues victòries

La Selecció de Pilota valenciana ha debutat aquest matí de divendres, amb dues partides de dues modalitats i ha aconseguit dues victòries. Bé comencem...


A les 9:30 h. a Buizingen, Héctor de Vall de Laguart i Pasqual de La Pobla, han debutat en el frontó de una pared al "Turncentrum Start 65", perdent un set i guanyant els dos sets següents, amb la qual cosa, la taula de resultats i classificacions, dona dos punts Espanya i 1 punt a Holanda.

Per altra banda, a Nivelles, en el Parc de la Dodaine, la Selecció de pilota valenciana, s'estrena en la modalitat de Joc Internacional en una canxa que no ha estat de gespa artificial, sinó que l'organització ha fet servir una canxa de gespa natural per a la competició d'aquesta modalitat.Per part de la nostra Selecció, han jugat: Martínez de El Campello, Santi de Finestrat, David de Petrer, Nacho de Beniparrell i Mario de El Campello, quedant com a reserva, Àlvaro de Tibi. Doncs bé: 6-1 ha guanyat Espanya i situa en la classificació un resultat de 3 punts a zero per a l'equip rival, la Selecció d'Holanda. Enhorabona!.

A la mateixa modalitat i al mateix lloc, també han jugat les Seleccions de Bèlgica i França, amb un resultat de 6-4 per als belgues que repartiràn punts 2-1 amb els francesos.

Al migdia, les coses van bé per a Espanya i encara queden partides i resultats que conèixer en el dia d'avui, divendres, amb un clima agradable, nuvolat però sense pluja, condicions favorables als valencians.

Va de bo!