La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dijous, 20 de setembre del 2007

Volant a Bèlgica

La sortida de la Selecció de Pilota valenciana i tota l'expedició que l'acompanya, ha estat aquest matí del dijous (20.09) des de l'aeroport de Manises, sobre el mig dia i han arribat tots plegats a Bèlgica, sans i estalvis, sobre les 15 h. i tit seguit s'han traslladat en autobús fins a Nivelles, on està l'hotel i la seu d'allotjament.


A les vuit del matí, a Benidorm, ha estat el punt de trobada de tots els pilotaris, federatius i acompanyants de les comarques del sud, per arribar a l'aeroport de Manises sobre les 10:30 h. i trobar-se a tota la delegació (jugadors, tècnics, federatius, familiars i amics, periodistes, etc.) de les comarques centrals (desconec cap ni un participant o acompanyant de les comarques del nord o de ponent, més enllà de La Pobla de Vallbona o de Meliana).





A l'aeroport, s'ha presentat la Selecció de Pilota Valenciana, amb l'equipament oficial que lluirà a Bèlgica en aquests tres dies de competició.



Sobre les 15 hores, han aterrat a Bèlgica, una expedició que abasta les 55 persones entre els protagonistes i els acompanyants que els han seguit. Tot seguit i en autobús, s'han dirigit cap a Nivelles on tindràn la seu d'allotjament. Es dona la casualitat de que al mateix hotel estan totes les delegacions inclosa la Selecció Belga, anfitriona del VII Campionat Europeu 2007 i principal rival de la Selecció valenciana.

En la recepció oficial, abans del sopar de benvinguda, la Selecció de pilota valenciana, ha estat presentada amb el cartell "España", amb Màlia al capdavant, seguit de Pasqual Sanchis "Pigat II", Seleccionador i de Jaume Martí, Preparador físic, tots dos davant de la resta de seleccionats.


Demà divendres, la competició començara a les 9:30 hores en el Turncentrum Start 65 de Buizingen, en la modalitat de Frontó i en la que debutaràn els valencians Héctor i Pasqual, davant la Selecció d'Holanda.


A la mateixa hora i al Parc de la Dodaine a Nivelles, donarà començament la competició de Joc Internacional, sobre gespa artificial, una modalitat que ací no practiquem a sovint i que allà és el joc rei de la Selecció Belga. Tanmateix, aquesta primera partida serà davant la Selecció Holandesa.
Sort a tots els debutants i a guanyar!. Va de bo!