La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dimecres, 30 de maig de 2007

Primer entrenament

El 27 de maig del 2007, dia del primer entrenament d'una desena que ha de realitzar la Selecció de Pilota valenciana, és un dia assenyalat, doncs és dia d'eleccions, per la qual cosa no va ser possible disposar de tota la plana de pilotaris i tècnics. Tanmateix...


A partir de les 9:30 hores del dia 27 de maig, a la canxa internacional de La Nucia, es donaren cita els components de la Selecció de pilota valenciana que ha de disputar a Bèlgica el VI campionat Europeu de pilota a mà en les seues tres modalitats internacionals: Llargues, Joc internacional sobre gespa artificial i Frontó d'una pared.

Fou una jornada de conèixer-se els companys, de tastar el material que aniràn a servir a Bèlgica i en coneixer de prop, tota la tecnificació preparada pel Comité i el Seleccionador, com a treball a completar en els deu jornades programades durant tot l'estiu i arribar en forma física i tècnica a Setembre, doncs el Campionat Europeu serà el 21, 22 i 23 de setembre.


Cal assenyalar que els pilotaris coneixen bé el joc de Llargues que sovintegen en els carrers dels nostres pobles, però en aquest Campionat Europeu, el joc es desenvoluparà en una canxa internacional que té les característiques de no tenir pareds (està pintada al sòl) i els jugadors no poden sortir per darrere a cercar una pilota alta, així com la realització i defensa de les ratllestant peculiar en aquesta modalitat.

PRIMER ENTRENAMENT A LA NUCIA

Hi ha una tasca per davant feixuga de debò. Va de bo!