La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

divendres, 21 de setembre del 2007

Llàstima de punt, s'ha escapat...

A les 14 hores començava l'última partida d'avui divendres 21 a Bèlgica, al Parc de la Dodaine de Nivelles, en la modalitat de Llargues, sobre canxa d'asfalt i en una mica de pendent amunt cap al rest, des de la banca estant.

L'equip que ha presentat Pigat II de la Selecció de Pilota Valenciana contra Holanda, ha estat: Màlia de Vall de Laguar, Jan de Murla, Santi de Finestrat, David de Petrer, Mario de El Campello i de reserva Martínez de El Campello.

La partida ha començat d'allò bo i millor, abastant un marcador parcial de 5-0 favorable. Però la Selecció holandesa no s'ha arrugat i ha aconseguit quatre jocs seguits, arrapant un punt a la classificació general.

Aquesta victòria per 6-4 dona a la nostra Selecció 2 punts a la taula, però el sabor agre d'haver deixat anar un punt força important per al títol de Campió d'Europa. Tanmateix, cal reconèixer que tres victòries de tres partides jugades (una de cada modalitat), donen una alegria suficient per seguir il·lusionats en l'objectiu final: El Campionat Europeu.
Foto: Partida de Joc Internacional a Nivelles

Força!, amics i ENDAVANT!!