La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dissabte, 22 de setembre del 2007

Dia clau...
Hui dissabte 22, a partir de les 9:00 hores, la Selecció de Pilota Valenciana, ha de jugat cinc partides: 1 al Frontó, dues a Joc Internacional i dues a Llargues. Un dia clau per a la classificació perquè hi ha un enfrontament amb la Selecció de Bèlgica que va lider després de la primera jornada.

En la modalitat de Joc Internacional, Bèlgica té 5 punts en dues partides, cedint un punt davant França (6-4) malgrat haver guanyat. Per als nostres, una victòria en una partida que suma 3 punts, davant Holanda. Guanyar a Bèlgica seria passar al primer lloc, cedir un punt seria quedar-nos segon. No hem de fallar en aquesta partida clau en la classificació final.

En Frontó s'acarem a França que va cedir un punt davant Bèlgica. Guanyar-li de 2-0 seria posar-nos primer en la taula. Guanyar per empat seria deixar oberta la calssificació a properes partides, contra Bèlgica i Itàlia.

En la modalitat de Llargues els valencians ho han de guanyar tot. Bèlgica, que va lider, podria cedir un punt davant Holanda o perdre la partida. La Selecció valenciana té dues partides i sumant sis punts seria líder (sempre que Bèlgica no arrase a Holanda, un candidat al títol parcial). La primera partida la jugaran contra França que perdé la primera davant Bèlgica i guanyà la segona davnt Itàlia que té zero punts i cuer a la taula. Hi ha moltes possibilitats de fer sis punts amb les dues victòries, però no poden descuidar-se perquè amb tres jocs, el rival furta un punt que no podem regalar. Hem de guanyar-ho tot!.

Sort i Va de bo!.