La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dissabte, 22 de setembre del 2007

Ha estat d'infart

Si la primera partida del dia a la modalitat de Joc Internacional ha estat d'infart, donat que Itàlia s'havia avançat al marcador fins un perillós 5-2 i la Selecció valenciana ha tingut que fer un gran esforç per acabar guanyant per 6-5, en la segona partida d'aquest matí contra Bèlgica, la Selecció anfitriona i favorita, la victòria ens ha afavorit en un resultat de 6-4, que malgrat perdre un punt, ens deixa capdavanters a la taula:

La primera partida contra Itàlia, l'ha jugat esta formació: Àlvaro de Tibi, Santi de Finestrat, David de Petrer, Nacho de Beniparrell i Mario de El Campello (reserva Martínez de El Campello).

La segona partida contra Bèlgica, ha estat aquesta formació: Martínez de El Campello, Santi de Finestrat, David de Petrer, Nacho de Beniparrell i Mario de El Campello (reserva Àlvaro de Tibi).

Aquesta partida ha estat "no apta per a cardíacs". S'avança Bèlgica 2-0. Els valencians fan quatre jocs seguits i posen el marcador 2-4. Una nova reacció belga empata el partit a 4 i tots dos equips tenen un punt guanyat. Finalment la Selecció valenciana, remata la partida 4-6 i suma dos punts. Partida abrivada entre dues Seleccions favorites al títol parcial d'aquesta modalitat.

Quedem a l'espera d'altres resultats per conèixer el tauler definitiu de la jornada i preveure què pot passar demà diumenge 23, última jornada del Campionat.