La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dissabte, 22 de setembre del 2007

Apuros...

Si el dissabte ha començat amb una derrota a Frontó 0-2 davant de França, en la primera partida a jugar hui en la Modalitat de Joc Internacional, la Selecció ha guanyat a Itàlia 6-5, sumant dos punts i cedint un punt als italians que tenien zero a la taula.

Comentaris.- A la modalitat de Frontó s'ha perdut dos sets seguits contra França, amb una actuació fluixa davant d'un jugar espectacular dels rivals. En aquesta partida jugava Pasqual de La Pobla i Héctor de Vall de Laguar. De reserva ha estat Ferdi de Godelleta. No s'acaba de comprendre que Pigat haja deixat a David per als jocs directes i haja posat Ferdi de reserva. Calia assegurar aquesta partida i davant la feblesa d'algun dels nostres pilotaris titulars calia diem, un reserva de garantia. No ha estat així i no s'han tingut recursos per a remuntar un 0-1 en contra.

A la modalitat de Joc Internacional, la Selecció ha guanyat a Itàlia 6-5. No és un bon resultat, considerant que Italia anava cuer amb zero punts. Li han regalat a Itàlia un punt que ens farà falta al final en la computació global. Tanmateix, el resultat no reflexa allò ocorregut a la canxa de gespa natural, doncs cal dir que Itàlia anava davant 5-2 a un joc de deixar-nos sense puntuar. Sortosament l'equip valencià ha pogut remontar el marcador i guanyar a la fi 6-5. Un esglai que no sabem si es recuperaràn per afrontar el següent enforntament contra l'anfitrió Blegica que va de favorit. Esperarem a veure i desitgem una nova victòria, això sí, per tres punts a zero.


Fins aviat.