La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

divendres, 21 de setembre de 2007

Dues partides, dues victòries

La Selecció de Pilota valenciana ha debutat aquest matí de divendres, amb dues partides de dues modalitats i ha aconseguit dues victòries. Bé comencem...


A les 9:30 h. a Buizingen, Héctor de Vall de Laguart i Pasqual de La Pobla, han debutat en el frontó de una pared al "Turncentrum Start 65", perdent un set i guanyant els dos sets següents, amb la qual cosa, la taula de resultats i classificacions, dona dos punts Espanya i 1 punt a Holanda.

Per altra banda, a Nivelles, en el Parc de la Dodaine, la Selecció de pilota valenciana, s'estrena en la modalitat de Joc Internacional en una canxa que no ha estat de gespa artificial, sinó que l'organització ha fet servir una canxa de gespa natural per a la competició d'aquesta modalitat.Per part de la nostra Selecció, han jugat: Martínez de El Campello, Santi de Finestrat, David de Petrer, Nacho de Beniparrell i Mario de El Campello, quedant com a reserva, Àlvaro de Tibi. Doncs bé: 6-1 ha guanyat Espanya i situa en la classificació un resultat de 3 punts a zero per a l'equip rival, la Selecció d'Holanda. Enhorabona!.

A la mateixa modalitat i al mateix lloc, també han jugat les Seleccions de Bèlgica i França, amb un resultat de 6-4 per als belgues que repartiràn punts 2-1 amb els francesos.

Al migdia, les coses van bé per a Espanya i encara queden partides i resultats que conèixer en el dia d'avui, divendres, amb un clima agradable, nuvolat però sense pluja, condicions favorables als valencians.

Va de bo!