La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

dilluns, 3 de setembre del 2007

La gespa

El diumenge 2 de setembre, el Comité i cos tècnic de la Selecció de Pilota valenciana, va considerar molt avançada la preparació dels seleccionats per a la modalitat de Llargues en canxa internacional i que calia reforçar la preparació de Joc Internacional sobre gespa, amb material i mesures i reglament, molt diferent als jos a ratlles valencians.

Cal dir que els pilotaris s'ho han passat molt bé i la modalitat ha estat ben rebuda i aceptada, de manera que l'entrenament ha estat intens.




La nota extra l'ha posada la visita d'una família italiana de La Toscana, que visita sovint aquesta terra valenciana i aficionada a la pilota a Llargues i a les diferents modalitats, assabentada de tot allò que passa a l'ombra de la Federació de Pilota Valenciana i que s'ha desplaçat fins La Nucia per contemplar un entrenaments de la nostra Selecció: Annarita, marit i fill.








Un altre entrenament ben aprofitat i al que han acodit tots els seleccionats i que fins i tot ha tingut sessió de treball amb el psicòlegs, de la que han sortit molt satisfets.



S'acorda repetir entrenament sobre gespa de bell nou el divendres 7 per la vesprada, si bé serà un entrenament voluntari i no computable com a tal.

Va de bo!