La Selecció de Pilota Valenciana, en el VII Campionat Europeu 2007

diumenge, 8 de juliol de 2007

Incorporacions

El 8 de juliol, la Selecció de Pilota Valenciana entrena a La Nucia amb una novetat a resaltar: la incorporació de dos nous pilotais.


Efectívament, quan la Selecció porta tres entrenaments a l'esquena, aquest diumenge són incorporats a la concentració dos pilotaris de Tibi: Isaac (acompanyant) i Àlvaro de Tibi "banca" amb una característica que crida l'atenció, la seua manera de traure i la seua potència, que ens deixa a tots bocabadats.


El Comité de Llargues va viatjar el dissabte a Tibi per informes que abonaven l'observació d'un pilotari que té un traure molt fort i una manera molt peculiar. Fou doncs, incorporat a la Selecció: Àlvaro de Tibi.


Àlvaro de Tibi és un pilotari recentment incorporat al Club de Pilota de Tibi, provinent del front-tenis i que s'ha acoblat ràpidament al joc de Llargues, donada la seua potencia al traure. Té la peculiaritat de traure per dalt al més pur estil tenístic i té la musculatura del muscle feta a aquesta manera de pegar-li a la pilota. L'abast del seu colp no sols rebassa distàncies conegudes, sinó que assegura una regularitat en col·locar-la dintre de la canxa, evitant faltes involuntàries.

Amb aquesta modalitat del traure, si més no, la Selecció obté un element de seguretat per al Joc Internacional on la pilota de treta ha de entrar en un requadre al rest de dimensions menudes i que presenta una dificultat, però que aquest pilotari té una regularitat immillorable. Es fa ús d'una pilota de tenis rapada, sense pel, que té tamany i bota molt més que les clàssiques pilotes de badana o de vaqueta i que a Àlvaro de Tibi li és familiar. En a fotografia veem a Màlia i a Jan, mirant astorats el traure d'àlvaro de Tibi.

Per banda dels companys és benrebuda aquesta incorporació i satisfactòria per al cos tècnic i el Seleccionador Pasqual Sanchis.

A banda cal assenyalar que així com l'entrenament anterior faltaren tres pilotaris de l'alacantí, en aquest entrenament faltaren tres pilotaris de l'àrea de València, on s'estava jugant la final del trofeu El Corte Inglés de Galotxa: Així que faltaren Pasqual de la Pobla, Nacho de Beniparrell i Ferdi de Godelleta.

Va de bo!.